Bijscholingen zijn voor Verpleegkundige en Verzorgende een wettelijke verplichting om als gecertificeerd professional in de zorg te mogen blijven werken. Qareworkpartners wil deze bijscholing graag faciliteren en doet dit in samenwerking met Zorg voor Leren, het gecertificeerde scholingsinstituut uit Gouda. Door scholingen aan te bieden zowel in Vught als in Gouda verwachten wij dat wij alle Qareworkpartners loyale Zzp-ers goed kunnen bedienen. Er is in ieder geval geen excuus meer om je niet bij te scholen. 

Aan de bijscholingen zijn uiteraard kosten verbonden. Deze zul je als Zzp-er in principe zelf moeten dragen. Qareworkpartners biedt echter de mogelijkheid deze bijscholingen te "verdienen" middels het sparen van credits. Onderaan de streep zou dit kunnen betekenen dat je de bijscholing uiteindelijk voor niets hebt kunnen volgen. Neem voor meer informatie contact op met Qareworkpartners.
Zorg voor leren helpt zorginstellingen en zelfstandige ondernemers in de zorg om bekwaam te blijven door het aanbieden van bijscholing. De meeste scholingen zijn geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&VN. We onderscheiden ons door:
 • Scholingen gaan altijd door, ook al zit de groep niet vol;
 • Een eigen digitale leeromgeving (e-learning);
 • Scherpe prijzen;
 • Korte herhalingsopdrachten per mail na afloop van de scholing (alles wat aandacht krijgt groeit)!;
 • De trainers komen uit de praktijk en zijn nog actief in de praktijk;
 • We reageren snel op je vragen;
Daarnaast vinden we het belangrijk dat er een goede sfeer is tijdens de praktijkbijeenkomsten en leren we graag van successen in plaats van leren van fouten.

Op onze website tref je de agenda aan voor de bijscholingen via het zogenaamde open aanbod.

Staat jouw gewenste bijscholing daar niet bij of wil je op locatie een scholing laten verzorgen ? Neem dan contact op met ons op 06 250 555 92 of mail naar info@zorgvoorleren.nl

Uitspraken van deelnemers:

“Heel duidelijk en leerzaam. Zeer veel geleerd met de vernieuwende stof.”

“Je leert van elkaar tijdens het oefenen, Je kunt alles vragen als er iets niet duidelijk is. E-learning was duidelijk en goed samengevat.”

“Ik vond het prettig om via e-learning eerst de theorie te doen en daarna meteen de praktijk. ik had dit nog nooit zo gedaan en vond het leuk & leerzaam.”

“De hele training was zeer prettig, leerzaam en boeiend. Goede tips en fijne rustige sfeer. Professioneel en goede locatie.”

Zorg voor Leren


Zorgvoorleren.nl| 06 250 555 92 | info@zorgvoorleren.nl | KvK: 6133627
Bijscholingskosten zijn als bedrijfskosten aftrekbaar voor belastingen.

Scholingsmogelijkheden via Qareworkpartners

Qareworkpartners heeft ook een aanbod aan diverse scholingen voor zzp'ers en andere zorgprofessionals met een contract. Deze worden op maat uitgevoerd door een gecertificeerde samenwerkingspartner.  Er wordt een steeds hoger niveau van scholingen gevraagd in de zorg. Het op orde houden van je deskundigheid middels bijscholing is voor velen niet meer voldoende. Hiernaast kun je ook de persoonlijke ambitie hebben om op een hoger niveau te gaan werken. 

Met het oog op de aanstaande verplichte certificering van alle zzp'ers heeft Qareworkpartners het volgende scholingsaanbod:
 • Doorstroom van niveau 2 naar niveau 3 VIG  (speciaal voor zzp'ers in een verkort traject van 12 tot 16 maanden inclusief praktijkbegeleiding)
 • Doorstroom van niveau AG naar niveau 3 VIG in 4 maanden (een uitloop van 3 maanden is mogelijk, afhankelijk van de privé-situatie en het niveau)
 • Doorstroom van niveau 3IG naar verpleegkundige niveau 4

Bij al deze opleidingen en cursussen is praktijkbegeleiding  inbegrepen en door het scholingsinstituut gegarandeerd. De praktijkbegeleiding kan 1-op-1 of middels e-contact. De scholing kan zelfs specifiek op door jouw opgegeven competenties of op basis van een dagelijkse praktijkcasus worden afgestemd. Je kan hier denken aan bijvoorbeeld: leren netwerken, beter leren rapporteren , betere aandacht en betrokkenheid aan cliënten geven of omgaan met verschillende culturen. Door deze gegevens en uiteraard in overleg kunnen we komen tot een op jouw afgestemd scholingspakket.
Nieuw is ook een casusstudiegroep met andere Zzp'ers in Nederland met de mogelijkheid tot aanvullende cursussen en scholing (abonnement vorm). Er zijn wel voorwaarden gekoppeld aan de cursussen en scholing:
 • Voor het starten van elke opleiding word je getoetst aan de toelatingscriteria op verschillende onderdelen.
 • Je moet in een opdracht zitten die je als "stage" kunt beschouwen.
 • Prijs zal afhankelijk zijn van het op maat gemaakte scholingspakket.
 • Er zijn vooralsnog geen vastgestelde startdata. Deze worden afhankelijk van de behoefte vastgesteld (Een scholingstraject kan op ieder moment volgen, mits er een minimale groepsgrootte  van 15 leden is). Er zijn dus ook mogelijkheden tot korte termijn planningen.
 • Er kan groepsgewijs (voorkeur) of individueel geschoold worden.
 • Men moet enigszins computervaardig zijn.

De opleidingskosten zijn als bedrijfskosten aftrekbaar voor belastingen.