Bijscholing voor ZZP'ers

Om de kwaliteit in de zorg hoog te houden, is opleiding en bijscholing onmisbaar en noodzakelijk. Daarom helpen wij onze professionals om zichzelf te blijven ontwikkelen. Doordat je kennis up to date blijft, blijft je werk leuk en uitdagend!

Spaar credits voor gratis bijscholing

Aan bijscholingen zitten uiteraard kosten verbonden. Normaal gesproken neemt de werkgever een deel van deze kosten op zich. Als zzp'er heb je dat voordeel helaas niet. 

Qareworkpartners wil de zzp'ers graag helpen in hun ontwikkeling. Daarom werken we samen met Zorg voor Leren, het gecertificeerde scholingsinstituut uit Gouda. Samen met hen bieden we scholingen aan in zowel Vught als in Gouda. Aan de scholingen zijn uiteraard kosten verbonden. Deze zul je als zzp'er in principe zelf dragen. Qareworkpartners biedt echter de mogelijkheid om bijscholingen te verdienen door het sparen van credits. Dit betekent dat je onderaan de streep bijscholing gratis hebt kunnen volgen. Wil je hier graag informatie over? Neem dan vooral contact met ons op!
De meeste scholingen zijn geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&VN. Waarom zou je je bijscholing via ons regelen?
  • Scholingen gaan altijd door, ook al zit de groep niet vol
  • Een eigen digitale leeromgeving (e-learning)
  • Scherpe prijzen
  • Korte herhalingsopdrachten per mail na afloop van de scholing (alles wat aandacht krijgt groeit)!
  • De trainers komen uit de praktijk en zijn nog actief in de praktijk
  • We reageren snel op je vragen
Daarnaast vinden we het belangrijk dat er een goede sfeer is tijdens de praktijkbijeenkomsten en leren we graag van successen in plaats van leren van fouten.