Dit zijn wij

Qareworkpartners heeft haar werkgebied verdeeld in een aantal regio's. Die regio's worden aangestuurd door teammanagers die zowel contact onderhouden met de opdrachtgevers als met de zelfstandig zorgprofessionals (de ZZP'ers of freelancers). Deze teammanagers maken de uiteindelijke match tussen de opdrachtgever en de zelfstandige zorgprofessional. Onze mensen staan voor u klaar.

Theu Humblé

Algemeen directeur
T. 06 - 52 01 40 33

Qareworkpartners werkt uitstekend en biedt de oplossing voor zorgprofessionals, zorgvragers en opdrachtgevers die anders dan via loondienstverbanden juist flexibel en met 100% eigen regie willen werken.

Ik ben het meest trots op de constante groei welke Qareworkpartners sinds 2008 heeft doorgemaakt ondanks de onvoorspelbaarheid mbt de wet- en regelgeving. Het bewijst dat commercialiteit in de zorg heel goed kan werken. Transparantie, vertrouwen, continuïteit en integriteit zijn de sleutelbegrippen gebleken!

Margot Schmidt

Teammanager
T. 06 - 46 08 81 86

Qareworkpartners werkt, omdat er op transparante, kritische, sprankelende en enthousiaste wijze een oplossing wordt gezocht voor personeelstekorten. Door de juiste match te maken tussen de behoefte van de zorgvrager en de behoefte van de ZZP-er ontstaat er een fundament als stevige basis voor de toekomst!

Ik ben het meest trots op het enthousiasme waarop Qareworkpartners ZZP-ers en zorgorganisaties weet te boeien om de samenwerking met elkaar aan te gaan.

Anne Aarts

Administratie
T. 06 - 44 90 60 17

Stephanie Houkes

Teammanager
T. 06 - 25 64 38 45

Qareworkpartners werkt, omdat vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd wordt. Waardoor de opdrachtgever de kwaliteit van zorg krijgt die hij wenst en de zzp'er volledig kan werken vanuit zijn/haar eigen visie en missie. En er zo samen gewerkt wordt aan professionele, kwalitatieve zorgverlening.

Ik ben het meest trots op het enthousiasme en vertrouwen van onze klanten en zzp'ers.