Ik heb nog een vraag

Ben je nog op zoek naar wat meer informatie over Qareworkpartners? Aarzel niet om ons een bericht te sturen. Een van de teammanagers zal contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden.
 

Ik heb interesse!

  • Denk jij dat je het in je hebt om als zelfstandig professional in de zorg aan de slag te gaan?
  • Lijkt het je leuk om helemaal zelf verantwoordelijk te zijn voor de manier waarop jij je werk doet?
  • Ben je verzorgende (niveau 2 of 3 (3IG)), verpleegkundige (niveau 4 of 5), BIG-geregistreerd, gediplomeerd SPW of SPH, bevoegd en bekwaam?
Vanwege het Coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om deel te nemen aan onze informatiebijeenkomsten. Wil je toch aan de slag als ZZP'er of vrijblijvend kennismaken met ons bureau? Dan spreken wij jou graag via de online middelen zoals Skype of Facetime. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk en wij proberen dit op deze manier te waarborgen. 

Heb je interesse om ingeschreven te worden of vrijblijvend kennis te maken? Stuur dan een mailtje naar info@qareworkpartners.nl of bel met 085-0035035 en dan plannen wij graag een individueel gesprek met jou in. Deze maatregelen gelden ten minste tot 01-06-2020. 


Meld je aan via onderstaand formulier en kom vrijblijvend naar een van onze informatie avonden. Tijdens zo'n avond leggen wij van alles uit over Qareworkpartners en wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt dan meteen antwoord vinden op al je vragen.

Heb je daarna genoeg informatie en wil je graag een samenwerking met ons aan gaan? Leuk! We plannen graag een persoonlijk gesprek om nader kennis te maken.

Informatieavond

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*