Qareworkclient

Qareworkpartners heeft met de oprichting van zusteronderneming 'Qareworkclient' de non-profitzorg op zich genomen. Met ingang van 1 juli 2011 is Qareworkclient officieel erkend als thuiszorgorganisatie om thuiszorg te leveren.

 

Alle vormen van verpleging, verzorging en begeleiding in de thuissituatie mag u van ons verwachten. U, als klant, bepaalt hoeveel en wanneer u welke zorg wenst te ontvangen. Qareworkclient, of liever de professional, bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn. Samen zullen wij het optimale uit uw indicatie of PGB budget en uit onze samenwerking proberen te behalen. Onze eerste prioriteit is klanttevredenheid. De medewerkertevredenheid (wij spreken echter liever over een professional), is onze tweede prioriteit. Pas hierna tellen voor ons productie en omzet.

 

Qareworkclient zal naast het verlenen van zorg ook integraal kijken naar uw (thuis)situatie. Mogelijk bent u naast het verkrijgen van zorg ook geholpen met andere vormen van (mantelzorg)hulp, (huishoudelijke)zorg of maatschappelijke begeleiding. De specifiek aan u toegewezen zorgcoördinator heeft zicht op alle locale mogelijkheden en zal deze in overleg met u, indien wenselijk, betrekken bij uw situatie.

Contactgegevens

Theu Humblé 
info@qareworkpartners.nl 

085-0032032

Heeft u een vraag over Qareworkclient?

*
*
*
*
*
*
*