Uw partner in de zorg

Wij van Qareworkpartners hebben allemaal ervaring in het werkveld. Daardoor spreken we de taal van de zorg en weten we exact waar we het over hebben. Daardoor hebben we snel door waar u naar op zoek bent. Wij begrijpen dat elke zorginstelling anders is en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wij streven naar de beste match, zowel voor u als opdrachtgever als voor de zzp'er. 
Qareworkpartners helpt u bij:
 Tijdelijke (ad hoc) opdrachten
✔ Langdurige opdrachten
✔ Interim management of advieswerk
 
Qareworkpartners is actief in:
 Thuiszorg
✔ Verpleeg- en verzorgingshuizen
✔ Ziekenhuizen
✔ Psychiatrie
✔ Zorg voor mensen met een beperking
✔ PGB klanten
Interesse?
Laat uw contactgegevens achter; we gaan graag met u in gesprek!

U werkt alleen met de allerbesten

Qareworkpartners is er voor zorginstellingen die structureel personeel tekort komen - en dat probleem met oog voor kwaliteit én oog voor uw portemonnee op een duurzame manier willen oplossen.

Qareworkpartners vereenvoudigt het personeelsbeleid voor zorginstellingen aanzienlijk, door vrijwel altijd de juiste persoon in te zetten voor de gewenste werkzaamheden. Hoewel deze mensen per uur iets duurder lijken te zijn dan personeel in een loondienstverband, is uw zorgorganisatie per saldo niet duurder uit. Dit omdat alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden gefactureerd en er sprake is van een 100% productiviteit.

Gegarandeerd deskundig

De zorgprofessionals die werken via Qareworkpartners, realiseren zich terdege dat ze zelfstandigen zijn. Freelancers en ZZP’ers die zich bij ons inschrijven, zijn goed in hun vak en weten dat ook van zichzelf. Zij nemen zelf de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van hun kennis en vaardigheden op het gebied van hun bevoegdheden als verzorgende of verpleegkundige. De zelfstandig zorgprofessional is een sterke en zelfbewuste zorgverlener die alleen wordt ingezet op die opdracht waar hij/zij volledig tot zijn/haar recht komt. In die positie is de zelfstandig zorgprofessional even loyaal aan uw zorgorganisatie als de collega's in loondienstverband.

Dankzij de zorgprofessionals van Qareworkpartners wordt meer kwaliteit geleverd voor hetzelfde of zelfs voor minder geld. Ook omdat, met de inzet van een ZZP'er, de zorginstelling af is van een groot deel van de scholings-, pensioen- en andere werkgeversverplichtingen.