Werken als ZZP'er in de zorg

Zelfstandig werken is fantastisch! Als het bij je past.

Werk combineren met andere dingen in het leven

Of ze nu 23, 52 of 67 jaar zijn, doet er niet toe. Wat telt is hun persoonlijkheid en de zorg die ze kunnen leveren. Via Qareworkpartners beginnen mensen die eerder gefrustreerd raakten van het werk in de zorg aan een nieuw 'leven' als zelfstandig professional in de zorg. Ze krijgen het plezier in hun vak weer terug.
Wie in loondienstverband van de werkgever geen extra uren kreeg, kan als zelfstandig zorgverlener werken zoveel als hij/zij wil. De 50-plusser die door veel werkgevers als 'te duur' wordt ervaren, kan zich blijven bewijzen. Wie nog niet toe is aan een leven als gepensioneerde, werkt als zelfstandige ook na het 65e jaar gewoon verder. En de mensen die een gezin willen stichten, kunnen als zelfstandige hun werk aan de nieuwe gezinssituatie aanpassen (in plaats van andersom).
Zorgprofessionals moeten, behalve deskundig in verzorgen en verplegen, sociaal vaardig zijn. Zich in iedere situatie kunnen redden. Ze hebben steeds voor de duur van een opdracht vaste collega’s - dat kan best een langere periode zijn - en beginnen daarna weer ergens anders opnieuw. Afwisseling in werkomgeving zorgt ervoor dat ze zich in verschillende disciplines kunnen ontwikkelen, blijven groeien en steeds beter worden in hun vak. Maar niet iedereen vindt die steeds weer wisselende opdrachten plezierig.
Zelfstandig professionals in de zorg werken hard, want, willen ze aan het werk blijven, zullen ze elke dag kwaliteit moeten leveren. Voor mensen die in zichzelf geloven, is die druk geen probleem. Er staan vrijheid, werkplezier en een beter inkomen tegenover.